Meteen naar de inhoud

Joly gaat met pensioen! – Jumbo Kerkstraat Zeeland | Medewerker voorgesteld

Joly Jumbo Eijsermans Zeeland Kerkstraat

Jumbo Kerkstraat – “Onze” Joly (caissière) gaat met pensioen! Ze noemt zichzelf de koningin van Jumbo Eijsermans en zat graag op ‘haar troon’, ook wel kassa 1 van Jumbo Eijsermans. We gaan haar natuurlijk ontzettend missen. Daarom willen we haar graag nog even in de spotlight zetten met dit interview. Benieuwd wat ze het allermeeste gaat missen aan Jumbo Eijsermans en wat ze gaat doen met alle vrijheid die ze na vandaag heeft? Lees dan vooral mee!

Hoe zou jij jezelf omschrijven als collega?
Spontaan, positief en vrolijk. Zo zie ik mezelf echt als collega. Natuurlijk hoop ik heel erg dat collega’s mij zo ook zien.

Hoe voelt het om met pensioen te gaan en niet meer iedere dag bij Jumbo Kerkstraat te zijn?
Heel leuk! Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Ik heb al heel veel plannen. Ik ga bijvoorbeeld heel veel tijd vrijmaken voor mijn kleinkinderen, daar verheug ik me echt op!

Wat ga je het allermeeste missen aan Jumbo Kerkstraat?
De collega’s, de klanten en natuurlijk ook het werk. Ik hield echt van het contact met de klanten. Daardoor ging ik iedere dag met veel plezier naar het werk.

Welke afdelingen heb je allemaal gehad?
Ik ben begonnen bij de AGF-afdeling bij C1000 Eijsermans, ik heb daarna op de brood-afdeling gewerkt, de kaas-afdeling toen die er nog was (dat was voor de tijd van Jumbo Kerkstraat), de slagerij, en niet te vergeten; de kassa! Eigenlijk heb ik alles gehad, behalve het versplein en de counter. Nou moet ik zeggen dat dat ook niks voor mij zou zijn, haha!

Hoe lang ben je al in dienst geweest bij Jumbo Kerkstraat?
24 jaar. In juni 2021 zou ik 25 jaar in dienst zijn. Dat zijn al heel wat jaren, dus ik vind het wel mooi geweest. Tijd voor mijn pensioen!

Jumbo Kerkstraat

Wat maakt jou de leukste caissière van Jumbo Kerkstraat?
Ik denk door mijn spontaniteit en vrolijkheid. Veel mensen kennen mij en ik maak natuurlijk graag een praatje. Mijn moeder zei altijd: jij bent lachend geboren. Ik denk/hoop dat ik dat op klanten overbreng.

Wat is jouw grootste blunder bij Jumbo Eijsermans?
Ik vroeg ooit aan een vrouw die aan mijn kassa stond hoe lang ze nog moest tot haar bevalling.. maar ze was op dat moment helemaal niet zwanger! Ik baalde direct toen ik het vroeg, maar gelukkig heeft ze het niet gehoord.

Wat is jouw allermooiste moment bij Jumbo Eijsermans of C1000 Eijsermans?
Oh, dat weet ik wel! Toen ik ziek werd waren alle collega’s en klanten heel meelevend. Zij hebben mij echt door deze moeilijke tijd heen gesleept. Ik heb nog een hele doos met alle kaarten van collega’s en klanten. Daar kijk ik nog regelmatig in. Dit soort momenten blijven me echt bij en die zal ik nooit vergeten.

Kom je ook bij Jumbo Eijsermans werken? Solliciteer direct!

Joly werd vaak het bananenvrouwtje genoemd.

Wat was jouw favoriete afdeling bij Jumbo Eijsermans?
Zonder twijfel AGF. Je hebt met alle klanten van Jumbo Eijsermans contact en alle kinderen kregen uiteraard van mij een banaantje. Ik werd daardoor ook weleens “het bananenvrouwtje” genoemd. Veel mensen kennen mij daar nog van. Het is heel leuk om die kinderen te zien opgroeien. Dat ga ik ook echt heel erg missen.

Heb je nog dromen die je waar wil maken tijdens je pensioen?
Ik heb geen directe dromen, maar ik wil echt gaan genieten van mijn kleinkinderen. Hier hoop ik straks alle tijd voor te hebben.

Wat is jouw favoriete maaltijd?
Stamppot en Indisch eten! Ik eet daarnaast veel fruit en groente.

Favoriete afdeling van Joly: AGF!

Heb jij een rare eetgewoonte?
Volgens mij wordt het door meer mensen in omstreken gegeten, maar ik eet graag pindakaas met suiker. Heerlijk!

Wat doe je het allerliefste buiten het werken?
Ik vind het fijn om te lezen en dat ga ik tijdens mijn pensioen heel veel doen. Dit zijn het liefst thrillers en horrorverhalen. Ik lees ook weleens literatuur, dat vind ik voor nu en dan wel interessant.

Joly, bedankt voor de mooie jaren! We gaan je missen! Laat in de reacties jouw herinnering aan Joly weten!

Pasta met spinazie jumbo eijsermans recept
Pasta met Spinazie, Kip en Tomaat | Koken met Pien | Jumbo Eijsermans

Pien heeft weer speciaal voor jou in de keuken gestaan! Dit keer maakt ze een heerlijke pasta gemaak…

Riverdale reiskoffers korting
Spaar voor stijvolle koffers van Riverdale!

Vanaf woensdag 3 november kun je bij Jumbo Eijsermans sparen voor de stijlvolle Riverdale Reiskoffer…

Oosters wokgerecht met bimi en rosbief | KOKEN MET PIEN | JUMBO EIJSERMANS #7

Pien heeft weer speciaal voor jou in de keuken gestaan! Dit keer maakt ze een Oosters wokgerecht met…

2 reacties op “Joly gaat met pensioen! – Jumbo Kerkstraat Zeeland | Medewerker voorgesteld”

  1. Hoi John,
    Nou ten eerste van harte gefeliciteerd met je pensioen Joly. Wij kennen elkaar natuurlijk al heel erg lang en niet perse van Jumbo Eysermans.
    Dat is vooral jeugdsentiment. Je krijgt vast een glimlach nu. Wat hebben we veel gespeeld in onze jeugd. Om nog vaak aan terug te denken, met veel meiden uit onze klas.
    Ik hoop dat je net als ik een fantastisch mooi leven nog hebt met je kleinkinderen. Wens je nog veel gezondheid toe, en we komen elkaar zeker weer eens tegen.
    Groetjes…..en het ga je goed. Dorethe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *