(Spaar)acties

Jumbo Eijsermans, Zeeland

Sparen voor pannen

Wil jij koken als een chef-kok? Spaar dan nu voor hoge kortingen op verschillende MasterChef pannen. Deze pannen zijn van een professionele kwaliteit en daarmee maak je de lekkerste gerechten. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met een volle spaarkaart kun je een pan naar keuze aanschaffen met een flinke korting, die wel tot 75 % kan oplopen. Zo maakt Jumbo kwalitatieve pannen voor iedereen betaalbaar, want we gunnen iedereen het gevoel een echte kok te zijn. Maar zorg dat je er snel bij bent, want op = op!

JBL-producten actie Jumbo Eijsermans

Vanaf vandaag kun je exclusief bij Jumbo Eijsermans sparen voor hoge korting op JBL-producten! Spaar bijvoorbeeld voor een draadloze hoofdtelefoon of de draagbare bluetooth speaker. Of toch liever de draadloze ear-buds? We hebben ze allemaal!

Spaar voor gratis

Vanaf nu zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Zo wordt boodschappen doen nóg leuker. Met Jumbo Extra’s spaar je voor gratis boodschappen, korting op de leukste uitjes en spaar je extra snel voor onze spaaracties. Download de app of activeer je Extra's pas en ervaar zelf de voordelen.

Iedere jarige job 20% korting op vers gebak!

Ben je binnenkort jarig? Dan mag dat natuurlijk goed gevierd worden. Ga jij voor een groots feest met familie en vrienden of vier je het klein? Hoe dan ook: als je jarig bent, hoort er een heerlijke taart bij. Jumbo Eijsermans heeft alvast een cadeautje voor jouw verjaardag: 20% korting op vers gebak. Gefeliciteerd!

Lees dit ook eens!

Pompoenmuffin

recept: Halloween pompoenmuffins!

Aanstaande zaterdag is het zover: Halloween! De perfecte gelegenheid om te gaan bakken. Mascha van “Maschafoodlifestyle” heeft een heerlijk recept voor ons uitgewerkt, namelijk deze griezelige pompoenmuffins. Ze zijn…