Meteen naar de inhoud

Lokaal en regionaal betrokken supermarkt

Jumbo Zeeland Kerkstraat

Bij Jumbo Eijsermans (Jumbo Zeeland Kerkstraat) doen we er alles aan om een lokaal en regionaal betrokken supermarkt te zijn. Op deze manier willen wij een belangrijke rol in de maatschappij vervullen.

We bieden niet alleen een luisterend oor aan klanten die onze winkel bezoeken en die daar behoefte aan heeft. We steunen ook lokale en regionale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen. Uiteraard blijven wij er alles aan doen om ook in de toekomst ons steentje bij te blijven dragen.

Daar zijn wij heel trots op!

Lokaal en regionaal betrokken supermarkt

Lokale acties van Jumbo Eijsermans

Bloemen voor Compostella

Iedere dinsdag komen medewerkers van Compostella verse bloemen bij Jumbo Eijsermans ophalen, zodat de bewoners mooie bloemstukjes kunnen maken. Wij hopen de bewoners op deze manier een beetje op te vrolijken door mooie bloemen. Zij blij, wij blij! 🙂

Wijn(glas)houder van Amarant

Deze leuke houten wijnplankjes geven jouw cadeau een beetje extra. Ze zijn gemaakt door werknemers van het Amarant servicepunt, een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Flessenactie
Statiegeldactie

Eens in de zoveel weken starten wij een nieuwe statiegeldactie. Lever je flessen en/of kratten in bij ons emballage-automaat? Druk dan op de knop 'doneren' en schenk jouw statiegeld aan een regionaal of lokaal doel. Zo helpen we elkaar!

Jumbo Eijsermans is trots om sponsor te zijn van het het regionale verenigingsleven en lokale festiviteiten!

Breed assortiment lokale producten!

Jumbo Zeeland Kerkstraat

Jumbo Zeeland Kerkstraat, Jumbo Kerkstraat Zeeland, Jumbo Zeeland Eijsermans, Eijsermans Zeeland Jumbo, Supermarkt Kerkstraat Zeeland, Supermarkt, De Heische Tip, Camping Bruinsbergen, Naturistenvereniging De Peelrand, minicamping ’t Oventje