Meteen naar de inhoud

Kom werken bij Jumbo Kerkstraat

Open sollicitatie Jumbo Eijsermans

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier bij Jumbo Kerkstraat. We zien jou natuurlijk heel graag in de winkel!

Liever eerst meer weten over Jumbo Eijsermans? Klik dan hier! 

Vacatures

Vanachter de kassa krijg jij het voor elkaar dat élke klant met een lach de winkel uit loopt. Je zorgt dat onze klanten snel geholpen worden en dat de betaling nauwkeurig verloopt. Snel, goed en vriendelijk: dat is jouw aanpak. En welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!​ Kom je ook werken bij Jumbo Eijsermans?

Word onze beste vakkenvuller en zorg ervoor dat de winkel er beter uitziet dan alle andere. Onze klant is voor jou koning(in) en je doet je uiterste best om hun vragen te beantwoorden en hun wensen te vervullen. Uiteraard zorg je er ook voor dat de schappen goed gevuld zijn, je precies weet waar alles ligt en de winkel netjes is. Kom je ook werken bij de leukste bijbaan in Zeeland (Landerd)?

Jumbo Kerkstraat

Werken in een leuk en gezellig team? Dat kan bij Jumbo Eijsermans. Solliciteer direct bij Jumbo Zeeland Kerkstraat en wie weet sta jij hier binnenkort op de werkvloer. Heb je al ooit gewerkt in een supermarkt? Super! Maar uiteraard mag je ook zonder ervaring bij Jumbo Kerkstraat Zeeland solliciteren. 

 

Werken bij Jumbo Eijsermans, solliciteren bij Jumbo Eijsermans, Werken bij Jumbo Kerkstraat Zeeland, Werken bij Jumbo Zeeland Kerkstraat, Werken in Landerd, Sollicitatie Landerd Jumbo, werken in een supermarkt