Meteen naar de inhoud

Lokale producten van Jumbo Eijsermans

Jumbo Eijsermans Zeeland Landerd
Zillandse foodtruck

Iedere zaterdag staat 'ie er weer: Zillandse Foodtruck! Met vers afgebakken worstenbroodjes en appelflappen voor maar €0,50 per stuk... overheerlijk zijn ze! Daarnaast worden er iedere week extra producten verkocht, dus kom vooral langs om te smullen!

Zeelands potje
Zeelands potje

Het Zeelands potje: de verrukkelijke geroosterde kippenhaasjes met een overheerlijke marinade (keuze uit piri piri en sate) en verschillende soorten groentes. Deze geven het Zeelandse potje een extraatje, waardoor het extra lekker gaat smaken!

Zeelandse kippenhaasjes
Geroostere kippenhaasjes

De geroosterde kippenhaasjes zijn speciaal voor jou bij Jumbo Eijsermans bereid en gemarineerd. Keuze uit de marinade barbecue en Indian. Extra vers, extra lekker! 8 minuutjes bakken in de pan en ze zijn klaar. Heerlijk zijn ze!

La Dessa filet American
Ladessa filet american en Likkepot

Heerlijk smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag. Van Filet American tot Likkepot, door de ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal.

Vers Slagersrundergehakt van Jumbo Eijsermans Zeeland
Verse worst, tartaartjes en zelf gedraaid slagersgehakt!

+/- 3 keer per week wordt er bij Jumbo Eijsermans vers gehakt en tartaar gemaakt op de slagerij-afdeling, zodat je deze altijd vers kunt kopen. Daarnaast wordt er verse worst gedraaid, deze wordt uiteraard speciaal gekruid door onze medewerkers.

Zeelands worstenbroodje
Ambachtelijke Zeelandse worstenbroodjes

Het lekkerste worstenbroodje van Zeeland: het Ambachtelijk Zeelands worstenbroodje! In dit worstenbroodje is ons eigen, verse gehakt toegevoegd, daardoor extra vers en extra lekker. Dit overheerlijke worstenbroodje is zorgvuldig samengesteld door John Eijsermans.

De Zwaan Blond en Dubbel Bier

Meer dan 100 jaar geleden stond het roemruchte Café De Zwaan op de plek waar nu Jumbo Eijsermans gevestigd is. Met De Zwaan Blond Bier en Dubbel Bier eren we de geschiedenis van Zeeland. Dit bier wordt gebrouwen door de Muifelbrouwerij uit Oss. - John Eijsermans (Jumbo Eijsermans)

Het Zillands Borrelke, exclusief bij Jumbo Eijsermans in Zeeland
Het Zillands Borrelke

Het Zillands Borrelke, hét likeurtje uit het dorpje Zeeland. Een fraaie likorette op basis van de bekende Nederlandse lekkernij: Stroopwafel! De likorette is natuurlijk heel lekker bij een kopje koffie, maar ook heerlijk bij vanille-ijs.

Slijterij Zeeland Landerd
Slijterij

Jumbo Eijsermans beschikt over een eigen slijterij, waar je terechtkunt voor een groot aanbod diverse (sterke) dranksoorten. Uiteraard adviseren wij je graag de lekkerste dranksoorten. Is het een cadeautje? Geen probleem, wij pakken het gratis voor je in!

van Cuppen eieren
Cuppen eieren

Ruim dertigduizend scharrelkippen houden in Zeeland (Landerd)? Voor Jos en Francis Cuppen is het met veel ervaring een eitje. Al meer dan vijfentwintig jaar runnen de twee een legpluimveebedrijf. Deze overheerlijke eitjes zijn te koop bij Jumbo Eijsermans!

Restaurantsoep

Haal restaurantkwaliteit soep in huis met deze ambachtelijk Zeelandse restaurantsoep. Een biologisch streekproduct uit de keuken van restaurant De Pastorie in Zeeland. Verschillende soorten soepen verkrijgbaar!

Healthyhand fruit

Verstandig snacken? Het kan met de HealthyHand fruitcombi's van topkwaliteit! HealthyHand heeft een groot assortiment van verschillende combinaties en soorten fruit. Dagelijks vers bij Jumbo Eijsermans!

First Class Bakery

Passie voor het bakkersvak, gevoel voor smaak en een snufje innovatie. Dat zijn dé basis-ingrediënten van First Class Bakery, een gespecialiseerde bakkerij. Zij bereiden op ambachtelijke wijze heerlijke brood- en bladerdeegsnacks, met zowel zoete als hartige vullingen.

Doomernik producten Jumbo Eijsermans Zeeland
Doomernik

Elke dag heerlijk vers brood, gebak en andere diverse producten (zoals de overheerlijke kruidencrème) van de echte, warme bakker Doomernik. Doomernik biedt nét even dat stukje extra. Iedere maandag bij Jumbo Eijsermans: 25% korting op al het brood van Doomernik. Dat is nog eens genieten!

Donato's dippers Zeeland
Donato's dippers

Donato's staat bekend om de heerlijke Italiaanse gerechten en Spaanse tapas. De kwaliteit van deze producten is ontzettend goed. Met deze redenen hebben wij de Italiaanse dippers van Donato's in huis gehaald. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken bij een avondje tapas!

Lees dit ook eens!