Blog

Gevulde speculaas bakken

GEVULDE SPECULAAS: Makkelijk en leuk sinterklaasrecept | Samen bakken met Jumbo eijsermans

  • Recepten

Jumbo Eijsermans Zeeland – Sinterklaas is eindelijk in ons land, tijd om de lekkernijen weer uit de kast te halen.. of juist te gaan bakken! Niets is leuker dan samen bakken, zeker in deze tijd. Vandaag een heel lekker, maar vooral onwijs simpel recept, namelijk gevulde speculaas. Ruik je die overheerlijke geur van de combinatie van speculaas en amandelspijs al die straks uit jouw oven komt? Heerlijk. Ik kan niet wachten! Laten we maar snel beginnen. 😉

Lees verder »GEVULDE SPECULAAS: Makkelijk en leuk sinterklaasrecept | Samen bakken met Jumbo eijsermans
John Eijsermans

John Eijsermans | Medewerker uitgelicht

John Eijsermans, onze enige echte John, al 6 jaar eigenaar van Jumbo Eijsermans en daarvoor al heel veel jaren eigenaar van C1000 Eijsermans. Zoals je vast al doorhebt, heeft John al veel jaren ervaring als supermarkteigenaar. John is veel te vinden op de werkvloer bij Jumbo Eijsermans, maar is dat ook daadwerkelijk zijn favoriete plek in de winkel? En wat is de grootste blunder van John op de werkvloer? Je leest het vandaag allemaal!

Lees verder »John Eijsermans | Medewerker uitgelicht

Welkom op Jumboeijsermans.nl

Hoi! Welkom op de gloednieuwe website van Jumbo Eijsermans! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om deze website te realiseren, vandaag is het eindelijk zover. Misschien vraag je je wel af waarom we deze website hebben gebouwd, of ben je gewoon benieuwd wat we precies op deze website gaan doen. We vertellen het je vandaag in deze blog!

Lees verder »Welkom op Jumboeijsermans.nl