Welkom op Jumboeijsermans.nl

Hoi! Welkom op de gloednieuwe website van Jumbo Eijsermans! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om deze website te realiseren, vandaag is het eindelijk zover. Misschien vraag je je wel af waarom we deze website hebben gebouwd, of ben je gewoon benieuwd wat we precies op deze website gaan doen. We vertellen het je vandaag in deze blog!

Als allereerst willen wij je van harte welkom heten op de website van Jumbo Eijsermans. Heel leuk dat je er bent en we zien je natuurlijk graag nog vaker terug! Hopelijk is je eerste indruk goed!

www.jumboeijsermans.nl is een website met een informatief doel voor klanten van Jumbo Eijsermans. We willen jou uiteraard informeren over bijvoorbeeld praktische zaken zoals openingstijden of ons adres, maar we willen vooral dat extraatje van Jumbo Eijsermans met je delen. Zaken die je door alleen de winkel te bezoeken misschien niet opvallen. Klik hier om erachter te komen hoe wij ons al jaren profileren als een lokaal en regionaal betrokken bedrijf!

Natuurlijk heeft deze website niet alleen een informatief doel, maar ook een doel om jou wat dichter bij de winkel te brengen. Zo willen we je graag voorstellen aan verschillende collega’s. We trappen daar vandaag mee af door onze enige echte John, de eigenaar van de winkel, voor te stellen in een kort interview! Lees het interview hier!

We gaan daarnaast een blog bijhouden met leuke recepten, interviews en leuke nieuwtjes. Deze wordt in de loop van de tijd gevuld, dus houd onze website in de gaten!

We wensen je heel veel plezier op de website!

Heb je vragen of tips? Neemt dan contact met ons op!

Volg jij ons al op Facebook en Instagram?

Koken met Pien Jumbo Eijsermans
Asperge ovenschotel! | Koken met Pien #3 | Jumbo Eijsermans Zeeland

Het aspergeseizoen is geopend… daarom heeft Pien speciaal voor jou een recept gemaakt met, je raadt het al; asperges! Een overheerlijke ovenschotel met asperges als hoofdingrediënt, samen met aarda…

Kip Pilav | Koken met Pien | Jumbo Eijsermans Zeeland #2

Pien heeft weer, speciaal voor jou, een recept gemaakt! Dit keer een ontzettend lekker recept, namelijk kip pilav! Een simpel en gezond recept, met een combinatie van rijst, kip, verschillende groente…

Jeroen van den Heuvel | Medewerker voorgesteld | Jumbo Eijsermans #3

Maak kennis met: Jeroen! Momenteel is hij al veel op de werkvloer van Jumbo Eijsermans te vinden als eindverantwoordelijke, maar over een tijdje kun je écht niet meer om hem heen. Jeroen heeft nameli…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *