John Eijsermans | Medewerker uitgelicht

John Eijsermans

John Eijsermans, onze enige echte John, al 6 jaar eigenaar van Jumbo Eijsermans en daarvoor al heel veel jaren eigenaar van C1000 Eijsermans. Zoals je vast al doorhebt, heeft John al veel jaren ervaring als supermarkteigenaar. John is veel te vinden op de werkvloer bij Jumbo Eijsermans, maar is dat ook daadwerkelijk zijn favoriete plek in de winkel? En wat is de grootste blunder van John op de werkvloer? Je leest het vandaag allemaal!

Vorige week bestond Jumbo Eijsermans 6 jaar, hoe voelde dat?

Best wel een prettig gevoel. Na een moeizame start in de eerste twee jaar is Jumbo Eijsermans uiteindelijk heel succesvol geworden. Het smaakt naar meer!

Van C1000 naar Jumbo is natuurlijk een grote stap. Wat mis je het allermeest van C1000 Eijsermans?

Soms mis ik weleens de scherpe actie’s vanuit C1000. Verder eigenlijk niets. Jumbo is een veel leukere formule, waar je veel ruimte hebt om commercieel actief te zijn.

Hoe zorg jij er nog steeds voor dat klanten de winkel verlaten met een glimlach?

Dat is elke dag een uitdaging. Eerst de basiszaken op orde, wat al moeilijk genoeg is, want Jumbo is een complexe formule.

Daarnaast heel belangrijk om persoonlijk contact te hebben met klanten. Daarvoor moet je vaak op de winkelvloer aanwezig zijn.

Omschrijf jezelf in drie woorden als collega.
  1. Het goede voorbeeld geven
  2. Voorop gaan in de strijd
  3. Hard werken

Wat is jouw grootste blunder bij Jumbo Eijsermans?

Iemand had zijn laatste werkdag en ik wilde nog even afscheid van hem nemen en hem bedanken voor de fijne samenwerking. Ik vroeg aan een collega die voor me stond waar hij/zij was, waarop hij antwoordde: “dat ben ik”. Oeps!

Heb je, naast eigenaar zijn van Jumbo Eijsermans, een bijzonder talent?

Ik ben heel graag klusjesman. Zo heb ik onderstaande Pipo-wagen omgebouwd tot foodtruck.

Wat doe je het liefst buiten het werken bij Jumbo Eijsermans? 

Ik sport graag en fietsen en wandelen met Mira vind ik ook erg leuk.

Wat is het mooiste moment uit jouw Jumbo Carriere?

Een van de mooiste momenten was het weggeven van de auto. Deze auto werd weggegeven ter ere van het één jarig bestaan van Jumbo Eijsermans.

Bron foto: Arenalokaal
Heb je nog een groot doel binnen Jumbo Eijsermans?

Ik zou graag de winkel nog een keer willen verbouwen. Daarna wil ik het stokje overdragen aan Ellis en Jeroen.

Wat veel mensen niet weten is dat je dit jaar eigenlijk naar Rome zou fietsen. Helaas werd er roet in het eten gegooid door Corona. Wil je daar eens over vertellen?

Als corona het toelaat, ga ik volgend jaar in Mei en Juni alsnog de fietstocht naar Rome maken.

Afgelopen jaar kon dit helaas niet doorgaan en heb ik als alternatief de Ronde van Nederland gefietst. In 17 dagen heb ik 1700 km gefietst. Dit was een prachtige ervaring en was een goed oefenmoment om volgend jaar voorbereid van start te gaan.

Wij hopen dat je inmiddels wat meer te weten bent gekomen over John. Bij de volgende medewerker uitgelicht stellen wij je voor aan een andere collega van Jumbo Eijsermans. Tot dan!

Noedels met garnalen
Noedels met garnalen | Koken met pien!

Een overheerlijk, snel en makkelijk recept: Noedels met garnalen. Kook mee met Pien! Maandelijks inspireert Pien jou met de makkelijkste en lekkerste recepten. Dat doet ze speciaal voor jou! Vandaag m…

Joly Jumbo Eijsermans Zeeland Kerkstraat
Joly gaat met pensioen! – Jumbo Kerkstraat Zeeland | Medewerker voorgesteld

Jumbo Kerkstraat – “Onze” Joly (caissière) gaat met pensioen! Ze noemt zichzelf de koningin van Jumbo Eijsermans en zat graag op ‘haar troon’, ook wel kassa 1 van Jumbo Eijsermans. We gaan haar…

Gevulde speculaas bakken
GEVULDE SPECULAAS: Makkelijk en leuk sinterklaasrecept | Samen bakken met Jumbo eijsermans

Jumbo Eijsermans Zeeland – Sinterklaas is eindelijk in ons land, tijd om de lekkernijen weer uit de kast te halen.. of juist te gaan bakken! Niets is leuker dan samen bakken, zeker in deze tijd. Vanda…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *